ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη- Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Λιοτατής – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη- Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Λιοτατής – VIDEO

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (08/01) ο αγαπημένος ταχυδακτυλουργός Ανδρέας Λιοτατής.

Ο Ανδρέας Λιοτατής ήταν γνωστός στο Κυπριακό κοινό και ειδικά στην Λεμεσό για τις εμφανίσεις του σε διάφορα πάρτι, εκδηλώσεις αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, διασκεδάζοντας το κοινό με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα.  

Ήταν ο ειδικός για να καθηλώνει τα μικρά παιδιά με τις ξεκαρδιστικές δυνατότητες του και τα κόλπα του. 

Να αναφέρουμε επίσης ότι έλαβε μέρος σε μεγάλα shows στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και η καριέρα του έγινε γνωστή διεθνές.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE