ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυπριακές «σειρήνες» για… Νίκο Παπαδόπουλο! – «Σκέφτεται σοβαρά την άμεση μετακόμιση του στο νησί της Αφροδίτης»!

Κυπριακές «σειρήνες» για… Νίκο Παπαδόπουλο! – «Σκέφτεται σοβαρά την άμεση μετακόμιση του στο νησί της Αφροδίτης»!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, ο Ελλαδίτης τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, βρίσκεται στη λίστα Κυπριακής ομάδας και μάλιστα, ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά την άμεση μετακόμιση του στο… «νησί της Αφροδίτης»!

Αναλυτικά:

«Το SDNA γράφει για την επόμενη μέρα του 48χρονου τεχνικού, έπειτα από το «game over» στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς και το λόγο για τον οποίο έκλεισε το κανάλι των επαφών με την θεσσαλική ομάδα.

Νίκος Παπαδόπουλος ήταν και… πάει στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την Τετάρτη (8/1) επισημοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με τον 48χρονο τεχνικό – όπως προανήγγειλε το SDNA μία ημέρα νωρίτερα – έπειτα από μόλις 12 παιχνίδια κοινής πορείας.

Και η ζωή συνεχίζεται και για τους δύο.

Ο Απόλλων χωρίς να χάσει χρόνο άλλαξε δαχτυλίδια με τον (παλιόφιλο) Μπάμπη Τεννέ, ενώ στα αυτιά του «Νικ Παπ» ηχούν σε πρώτο χρόνο… σειρήνες από Κύπρο μεριά.

Χωρίς πάντως αυτές οι…σειρήνες να τον βάζουν στη διαδικασία να σκέφτεται σοβαρά την άμεση μετακόμιση στο «νησί της Αφροδίτης».

Παρεμπιπτόντως, λίγο πριν από το διαζύγιο με τον Απόλλωνα, ο κόουτς Παπαδόπουλος δέχτηκε διερευνητική κρούση από τον Βόλο.

Τα βολιώτικα παιδιά διατηρούν πολύ καλή άποψη για λογαριασμό του.

Ωστόσο, όταν η κουβέντα πήγε στην…ταμπακιέρα (βλ. οικονομικό) φάνηκε πως τις δύο πλευρές τις χωρίζει σημαντική απόσταση.

Συν τω χρόνω ο Έλληνας κόουτς τα βρήκε με τον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους και η θεσσαλική ομάδα έφερε στον Παγασητικό τον Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, με μηνιάτικο 5.000 ευρώ.

Χρήματα αρκετά πιο χαμηλά απ΄όσα αξίωνε ο «Νικ Παπ» για να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί σοβαρά την συνεργασία με την ομάδα του Βόλου και την επιστροφή στους σουπερλιγκάτους πάγκους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top