ΔΙΕΘΝΗ

Αποσύρονται από τον πυρήνα της βασιλικής οικογένειας ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Αποσύρονται από τον πυρήνα της βασιλικής οικογένειας ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Την απόφασή τους να αποσυρθούν από τον πυρήνα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ανακοίνωσαν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.


Με κοινή δήλωσή τους στο λογαριασμό που διατηρούν στο Instagram σημειώνουν: «Σκοπεύουμε να αποσυρθούμε από ‘ανώτερα’ μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως την Αυτής Μεγαλειότητα τη βασίλισσα».

Αναφέρουν ότι η απόφαση λήφθηκε «μετά από πολλούς μήνες περισυλλογής και εσωτερικών συζητήσεων» και συνιστά μια μετάβαση προς έναν «προοδευτικό νέο ρόλο» εντός του θεσμού της βασιλικής οικογένειας.

Προσθέτουν ότι θα αρχίσουν να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και «βόρειας Αμερικής», εν μέσω πληροφοριών ότι σχεδιάζουν να εγκατασταθούν στον Καναδά, όπου πέρασαν πολλές εβδομάδες κατά τη διάρκεια των εορτών.

Τονίζουν ότι θα συνεχίσουν να τιμούν τις υποχρεώσεις τους έναντι της βασίλισσας, της Κοινοπολιτείας και των οργανισμών που στηρίζουν.

«Αυτή η γεωγραφική ισορροπία θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε τον γιο μας με εκτίμηση για τη βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, ενώ παράλληλα θα παρέχει στην οικογένειά μας το χώρο να επικεντρωθεί στο επόμενο κεφάλαιο, που περιλαμβάνει τη νέα μας φιλανθρωπική οντότητα», συνεχίζει η δήλωση.

Ο πρίγκιπας Χάρι φερόταν εδώ και καιρό να έχει απομακρυνθεί από τον αδερφό του δούκα του Κέμπριτζ, πρίγκιπα Γουίλιαμ και να είναι προβληματισμένος από την αρνητική δημοσιότητα της οποίας τυγχάνει η σύζυγός του.

Η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχθηκε προ μηνών βουρκωμένη σε ντοκιμαντέρ του βρετανικού ITV ότι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη μεγάλη έκθεση της προσωπικής της ζωής που συνοδεύει την ιδιότητα του μέλους της βασιλικής οικογένειας.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04, μετά από απόπειρα φόνου στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top