Δύο ρουκέτες έπεσαν μέσα στην Πράσινη Ζώνη στη Βαγδάτη

Δύο ρουκέτες έπεσαν μέσα στην Πράσινη Ζώνη στη Βαγδάτη

 Δύο ρουκέτες έπεσαν την Τετάρτη 08/01  μέσα στην οχυρωμένη Πράσινη Ζώνη στη Βαγδάτη, όπου στεγάζονται οι ξένες πρεσβείες και κυβερνητικά κτίρια, μεταξύ άλλων η αμερικανική πρεσβεία, χωρίς να υπάρξουν θύματα, ανακοίνωσε ο ιρακινός στρατός χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

"Δύο ρουκέτες Κατιούσα έπεσαν εντός της Πράσινης Ζώνης χωρίς να προκληθούν θύματα. Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες", υπογράμμισε ο ιρακινός στρατός στην ανακοίνωσή του.

Ιρακινές αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Reuters πως οι ρουκέτες προκάλεσαν φωτιά μέσα στην Πράσινη Ζώνη και τουλάχιστον μία από τις ρουκέτες έπεσε 100 μέτρα μακριά από την αμερικανική πρεσβεία.

Πρόκειται για την τρίτη επίθεση στην ίδια περιοχή μετά τη δολοφονία του Ιρανού διοικητή Κασέμ Σουλεϊμανί σε αμερικανική αεροπορική επιδρομή πριν από πέντε μέρες στην ιρακινή πρωτεύουσα

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θετικός ο Μερτς σε πρόταση ΠτΔ για συμβολή Γερμανίας σε προσπάθεια στο Κυπριακό κατά την Προεδρία ΕΕ

Θετικός ο Μερτς σε πρόταση ΠτΔ για συμβολή Γερμανίας σε προσπάθεια στο Κυπριακό κατά την Προεδρία ΕΕ

Θετική ήταν η ανταπόκριση του Γερμανού Καγκελαρίου Φρίντριχ Μερτς σε συγκεκριμένη πρόταση που υπέβαλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για συμβολή της Γερμανίας σε μια προσπάθεια που θα αφορά το Κυπριακό κατά την Κυπριακή Προεδρία ΕΕ.