ΠΑΦΟΣ: Ρεκόρ οδικών παραβάσεων – 73 καταγγελίες σε 115 ελέγχους

ΠΑΦΟΣ: Ρεκόρ οδικών παραβάσεων – 73 καταγγελίες σε 115 ελέγχους

Σε πάνω από 70 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε μία ημέρα για την  πρόληψη των οδικών συγκρούσεων στην Πάφο και στο δευτερεύων οδικό δίκτυο, την Τρίτη 07/01.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της τροχαίας Πάφου και  μέλη των σταθμών υπαίθρου  διενήργησαν χτες συντονισμένη επιχείρηση για πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων .

Στο πλαίσιο του ελέγχου ελέγχθηκαν 115 οχήματα και προέκυψαν 73 τροχαίες  καταγγελίες  εκ των οποίων οι 43 για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και οι υπόλοιπες για τη ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας , πιστοποιητικών ασφαλείας και άλλα.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας Πάφου  για την πρόληψη οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστούν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE