Αβέρωφ: Καλώς έπραξε η κυβέρνηση να παρέχει διευκολύνσεις στις ΗΠΑ

Αβέρωφ: Καλώς έπραξε η κυβέρνηση να παρέχει διευκολύνσεις στις ΗΠΑ

O Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε πως η κυβέρνηση καλώς έπραξε να παρέχει διευκολύνσεις στην Αμερική από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου.

 

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης του στον αερολιμένα Πάφου ο κ. Νεοφύτου είπε πως “σωστά έπραξε η κυβέρνηση”.

Οι υποδομές, σημείωσε, χρησιμοποιούνται όχι για τον πόλεμο, αλλά για να παράσχουν εάν χρειαστεί ειρηνικές υπηρεσίες για τη μετακίνηση, προσωπικού πρεσβειών ή και πολιτών.

Εκτίμησε πως με αυτόν τον τρόπο, αναβαθμίζεται η σχέση της χώρας μας τόσο με τις ΗΠΑ όσο και με άλλες χώρες. Επεσήμανε, επίσης, ότι και στο παρελθόν είχαν παρασχεθεί διευκολύνσεις και σε πολλές άλλες χώρες. 

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE