Αβέρωφ: Καλώς έπραξε η κυβέρνηση να παρέχει διευκολύνσεις στις ΗΠΑ

Αβέρωφ: Καλώς έπραξε η κυβέρνηση να παρέχει διευκολύνσεις στις ΗΠΑ

O Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε πως η κυβέρνηση καλώς έπραξε να παρέχει διευκολύνσεις στην Αμερική από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου.

 

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης του στον αερολιμένα Πάφου ο κ. Νεοφύτου είπε πως “σωστά έπραξε η κυβέρνηση”.

Οι υποδομές, σημείωσε, χρησιμοποιούνται όχι για τον πόλεμο, αλλά για να παράσχουν εάν χρειαστεί ειρηνικές υπηρεσίες για τη μετακίνηση, προσωπικού πρεσβειών ή και πολιτών.

Εκτίμησε πως με αυτόν τον τρόπο, αναβαθμίζεται η σχέση της χώρας μας τόσο με τις ΗΠΑ όσο και με άλλες χώρες. Επεσήμανε, επίσης, ότι και στο παρελθόν είχαν παρασχεθεί διευκολύνσεις και σε πολλές άλλες χώρες. 

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE