Αβέρωφ: Καλώς έπραξε η κυβέρνηση να παρέχει διευκολύνσεις στις ΗΠΑ

Αβέρωφ: Καλώς έπραξε η κυβέρνηση να παρέχει διευκολύνσεις στις ΗΠΑ

O Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε πως η κυβέρνηση καλώς έπραξε να παρέχει διευκολύνσεις στην Αμερική από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου.

 

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψης του στον αερολιμένα Πάφου ο κ. Νεοφύτου είπε πως “σωστά έπραξε η κυβέρνηση”.

Οι υποδομές, σημείωσε, χρησιμοποιούνται όχι για τον πόλεμο, αλλά για να παράσχουν εάν χρειαστεί ειρηνικές υπηρεσίες για τη μετακίνηση, προσωπικού πρεσβειών ή και πολιτών.

Εκτίμησε πως με αυτόν τον τρόπο, αναβαθμίζεται η σχέση της χώρας μας τόσο με τις ΗΠΑ όσο και με άλλες χώρες. Επεσήμανε, επίσης, ότι και στο παρελθόν είχαν παρασχεθεί διευκολύνσεις και σε πολλές άλλες χώρες. 

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE