Τηλεφωνική επικοινωνία Τζόνσον-Ρουχανί

Τηλεφωνική επικοινωνία Τζόνσον-Ρουχανί

Να μπει ένα τέλος στις εχθροπραξίες κάλεσε τον Ιρανό Πρόεδρο Ρουχανί ο Βρετανός Πρωθυπουργός Τζόνσον σε τηλεφωνική επικοινωνία τους  το πρωί της Πέμπτης 9/1 σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ.


Οι δύο ηγέτες συζήτησαν την κατάσταση στην περιοχή μετά από το θάνατο του στρατηγού Σουλεϊμανί.

Ο κ. Τζόνσον υπογράμμισε τη συνεχιζόμενη προσήλωση της Βρετανίας στη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης και στο διάλογο για αποτροπή της διάδοσης πυρηνικών όπλων και για κατευνασμό των εντάσεων.

Ο Βρετανός ηγέτης έθιξε επίσης το ζήτημα της συνεχιζόμενης κράτησης από τις αρχές του Ιράν της Ναζανίν Ζαγκάρι-Ράτκλιφ και άλλων ατόμων με διπλή βρετανική-ιρανική υπηκοότητα, ζητώντας την άμεση απελευθέρωσης τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE