Τηλεφωνική επικοινωνία Τζόνσον-Ρουχανί

Τηλεφωνική επικοινωνία Τζόνσον-Ρουχανί

Να μπει ένα τέλος στις εχθροπραξίες κάλεσε τον Ιρανό Πρόεδρο Ρουχανί ο Βρετανός Πρωθυπουργός Τζόνσον σε τηλεφωνική επικοινωνία τους  το πρωί της Πέμπτης 9/1 σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ.


Οι δύο ηγέτες συζήτησαν την κατάσταση στην περιοχή μετά από το θάνατο του στρατηγού Σουλεϊμανί.

Ο κ. Τζόνσον υπογράμμισε τη συνεχιζόμενη προσήλωση της Βρετανίας στη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης και στο διάλογο για αποτροπή της διάδοσης πυρηνικών όπλων και για κατευνασμό των εντάσεων.

Ο Βρετανός ηγέτης έθιξε επίσης το ζήτημα της συνεχιζόμενης κράτησης από τις αρχές του Ιράν της Ναζανίν Ζαγκάρι-Ράτκλιφ και άλλων ατόμων με διπλή βρετανική-ιρανική υπηκοότητα, ζητώντας την άμεση απελευθέρωσης τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE