ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε 49χρονος καθηγητής μέσα στο σχολείο

ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε 49χρονος καθηγητής μέσα στο σχολείο

 Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κάλυμνο από τον θάνατο ενός 49χρονου καθηγητή μέσα στο σχολείο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα kalymnos-news.gr, ο καθηγητής Πληροφορικής βρισκόταν στο γραφείο του στο Νικηφόρειο Λύκειο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Αμεσα, μόλις έγινε αντιληπτός από τους συναδέλφους του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού για τις πρώτες βοήθειες.

Πατέρας τριών παιδιών ο 49χρονος καθηγητής στην Κάλυμνο

Οπως διαπιστώθηκε λίγη ώρα αργότερα, οι προσπάθειες των ιατρών να τον επαναφέρουν απέβησαν άκαρπες, αφού ο άτυχος εκπαιδευτικός είχε ήδη χάσει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σημειώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, ότι ο 49χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE