ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε 49χρονος καθηγητής μέσα στο σχολείο

ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε 49χρονος καθηγητής μέσα στο σχολείο

 Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κάλυμνο από τον θάνατο ενός 49χρονου καθηγητή μέσα στο σχολείο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα kalymnos-news.gr, ο καθηγητής Πληροφορικής βρισκόταν στο γραφείο του στο Νικηφόρειο Λύκειο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Αμεσα, μόλις έγινε αντιληπτός από τους συναδέλφους του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού για τις πρώτες βοήθειες.

Πατέρας τριών παιδιών ο 49χρονος καθηγητής στην Κάλυμνο

Οπως διαπιστώθηκε λίγη ώρα αργότερα, οι προσπάθειες των ιατρών να τον επαναφέρουν απέβησαν άκαρπες, αφού ο άτυχος εκπαιδευτικός είχε ήδη χάσει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σημειώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, ότι ο 49χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν εβδομαδιαίες συναντήσεις – Το κοινό ανακοινωθέν

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν εβδομαδιαίες συναντήσεις – Το κοινό ανακοινωθέν

Σε εβδομαδιαίες συναντήσεις, και συχνότερα όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, συμφώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμάν, κατά τη σημερινή τους συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE