ΝΕΚΡΗ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ήρθε στην Κύπρο για ένα καλύτερο μέλλον όμως η μοίρα της επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι

ΝΕΚΡΗ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ήρθε στην Κύπρο για  ένα καλύτερο μέλλον όμως η μοίρα της επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι

Άσχημο παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα στην 24χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Παραλίμνι το μεσημέρι της Πέμπτης (09/01).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από αστυνομικές πηγές, η κοπέλα ήταν Ελλαδίτισσα μόνιμος κάτοικος Κύπρου. 

Θυμίζουμε ότι η νεαρή αναζήτησε συγγενικό της πρόσωπο και συγκεκριμένα την θεία της.

Την είχε πάρει τηλέφωνο αναφέροντας ότι δεν νιώθει καλά. Στο σημείο μετέβη ο θείος της ο οποίος αφού πρώτα έσπασε την πόρτα του σπιτιού της εντόπισε αναίσθητη την 24χρονη.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε την νεαρή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης κοπέλας.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.