ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΕΛΜΕΚ: Παράνομη η αναβαθμολόγηση γραπτού δοκιμίου

ΟΕΛΜΕΚ: Παράνομη η αναβαθμολόγηση γραπτού δοκιμίου

Παράνομη θεωρεί η ΟΕΛΜΕΚ τη διαδικασία αναβαθμολόγησης δοκιμίου γραπτής αξιολόγησης εξεταζόμενου μαθήματος για το α’ τετράμηνο 2020.

Σε ανακοίνωση της, η ΟΕΛΜΕΚ αναφέρει ότι η Οργάνωση θεωρεί παράνομη τη διαδικασία αναβαθμολόγησης δοκιμίου γραπτής αξιολόγησης εξεταζόμενου μαθήματος για το α’ τετράμηνο 2020, όπως αυτή αναγράφεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα ημερομηνίας 8 Ιανουαρίου 2020 και η οποία στάληκε στις σχολικές μονάδες από τον Προϊστάμενο Υπηρεσίας Συντονισμού Εξετάσεων Τετραμήνων ΥΠΠΑΝ.

«Ως εκ τούτου, καλούμε τους συναδέλφους να μην προχωρήσουν σε καμία αναβαθμολόγηση γραπτών δοκιμίων με βάση την συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά να εξακολουθήσουν να τηρούν τη διαδικασία αναβαθμολόγησης όπως αυτή προνοείται μέσα από τους Κανονισμούς Λειτουργίας των Σχολείων και συγκεκριμένα στο άρθρο 17(3) «Έλεγχος αναβαθμολόγησης γραπτών δοκιμίων», όπου καθορίζεται επακριβώς η διαδικασία αναβαθμολόγησης γραπτών δοκιμίων», καταλήγει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top