ΚΥΠΡΟΣ: Δεκατέσσερα νέα «έξυπνα» περιπολικά παραδόθηκαν στην Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Δεκατέσσερα νέα «έξυπνα» περιπολικά παραδόθηκαν στην Αστυνομία

Στην σύσκεψη της Αστυνομίας για τις τροχαίες συγκρούσεις που έγινε την Πέμπτη (09/10), παραδόθηκαν δεκατέσσερα νέα «έξυπνα» περιπολικά, που θα ενισχύσουν τον στόλο του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου. 

Πρόκειται για δεκατέσσερα νέα αστυνομικά οχήματα, εξοπλισμένα με το σύστημα αυτόματης αναγνώρισης πινακίδων εγγραφής (ANPR), τα οποία παραλήφθηκαν από την Αστυνομία, τον Δεκέμβριο του 2019, στο πλαίσιο της ανανέωσης του στόλου οχημάτων της Αστυνομίας και της αναβάθμισης της επιχειρησιακής της ικανότητας.

Πέραν του συστήματος ANPR, τα νέα οχήματα είναι επίσης εξοπλισμένα με σύστημα εντοπισμού θέσης οχήματος (GPS) και σύγχρονο σύστημα αστυνομικών φάρων.

Όπως ανακοινώθηκε κατά την τελετή, στο επόμενο διάστημα, αναμένεται να παραληφθούν από την Αστυνομία, άλλα δέκα «έξυπνα περιπολικά» τύπου «estate».

Τα περιπολικά αυτά θα διατεθούν για πλήρη κάλυψη των αναγκών περιπολιακής κάλυψης του δευτερεύοντος οδικού δικτύου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE