ΔΙΕΘΝΗ

Στην Τουρκία για συνάντηση με τον Ερντογάν οι Τατάρ και Οζερσάι

Στην Τουρκία για συνάντηση με τον Ερντογάν οι Τατάρ και Οζερσάι

Συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν θα έχουν το απόγευμα της Παρασκευής (10/01), στην Κωνσταντινούπολη οι Ερσίν Τατάρ και Κουντρέτ Οζερσάι.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η «πρωθυπουργία» ανακοίνωσε ότι ο «πρωθυπουργός» Τατάρ θα μεταβεί στην Τουρκία για συνάντηση με τον κ. Ερντογάν υπό το φως των τελευταία εξελίξεων στην περιοχή. Ωστόσο τ/κ ΜΜΕ μεταδίδουν ότι στο ταξίδι θα τον συνοδεύσει και ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι ο οποίος νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις «προεδρικές εκλογές» του Απρίλη ως ανεξάρτητος.
 
Οι κ. Τατάρ και Οζερσάι θα αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη το πρωί της Παρασκευής (10/01), και θα επιστρέψουν το βράδυ της ίδια ημέρας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ


 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top