ΕΛΛΑΔΑ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκροί γονείς από αναθυμιάσεις στο Μεταξουργείο - Τους βρήκαν τα παιδιά τους

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκροί γονείς από αναθυμιάσεις στο Μεταξουργείο - Τους βρήκαν τα παιδιά τους

Τραγωδία με δύο γονείς νεκρούς, πιθανότητα από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από σόμπα υγραερίου, την ώρα που τα τρία παιδιά τους κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας την Πέμπτη 09/01 σε διαμέρισμα 5ου οροόφου στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ 19-21 στο Μεταξουργείο.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπούς. Τα παιδιά, ηλικίας 11, 17 και 19 ετών, αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε και όταν είδαν τους γονείς τους χωρίς τις αισθήσεις τους κάλεσαν το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Και τα τρία παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

   Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την αστυνομια

 Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE