Μαρία Μπεκατώρου: Ούρλιαζέ στον αέρα – Απολαυστική στιγμή – VIDEO

Μαρία Μπεκατώρου: Ούρλιαζέ στον αέρα – Απολαυστική στιγμή –  VIDEO

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπεκατώρου κλήθηκε να βάλει το χέρι της σε ένα κουτί με στόχο να ανακαλύψει τι κρύβεται μέσα σε αυτό. Στον τρίτο γύρο, ωστόσο, του παιχνιδιού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την έκανε να ουρλιάξει και να… φύγει τρέχοντας από το πλατό!

Ο λόγος; Τα ζωντανά σκουλήκια, δόλωμα ψαρέματος που υπήρχαν μέσα στο κουτί!

Οι αντιδράσεις, μάλιστα, από την Μαρία Μπεκατώρου ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικές που σίγουρα δεν περιγράφονται με λέξεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.