ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ακόμα τέσσερεις μέρες υπό κράτηση ο ύποπτος για μέλος του ISIS

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ακόμα τέσσερεις μέρες υπό κράτηση ο ύποπτος για μέλος του ISIS

Ανανέωσε για τέσσερις ημέρες το διάταγμα κράτησης το «επαρχιακό δικαστήριο» Αμμοχώστου του Ομέρ Οζτούρκ, που καταζητείται από την Τουρκία ως μέλος του ISIS.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, ο Οζτούρκ που είχε συλληφθεί σε διαμέρισμα που διέμενε στην κατεχόμενη Αμμόχωστου και είχε τεθεί αρχικά υπό 3ημερη κράτηση, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατοχής και εξάπλωσης προπαγανδιστικού υλικού που αφορά τρομοκρατική οργάνωση.

Οι έρευνες από την "αστυνομία" στο υλικό, ηλεκτρονικό και έντυπο, που εντοπίστηκε στο σπίτι του, συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE