ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητεί δύο πρόσωπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητεί δύο πρόσωπα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία αναζητεί τα πιο κάτω απεικονιζόμενα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής τριών ποδηλάτων, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 26/12/2019 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου στο τηλέφωνο 22-802838, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE