VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό
Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (26/2) σχετικά με την μια υπόθεση που διερευνάται εναντίον του εν αργία δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Τ/κ ΜΜΕ σημειώνουν ότι η συνάντηση πραγματοποιείται την επαύριο της συνάντησης του προέδρου του ΚΕΕ και «πρωθυπουργού», Ερσίν Τατάρ και του «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της ανεξάρτητης υποψηφιότητας Οζερσάι και αφού ο πρόεδρος του κόμματος Αναγέννησης, Ερχάν Αρικλί έχει ανακοινώσει ότι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα ανακοινώσει κι αυτός την δική του υποψηφιότητα για τις «προεδρικές».
Σε γραπτή ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι πρότασή τους ήταν να υπάρξει ένας κοινός υποψήφιος (της δεξιάς) στις «προεδρικές εκλογές» με την προϋπόθεση ότι αμέσως μετά θα γίνουν πρόωρες «βουλευτικές εκλογές», αλλά αυτή η πρόταση δεν αντικρίστηκε θετικά.
Πριν ανακοινώσουν τον δικό τους υποψήφιο, αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος Αναγέννησης, θα προβούν σε έναν τελευταίο γύρο συνομιλιών, ανακοινώνοντας την συνάντηση αύριο με το ΚΕΕ.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




