Γύρο επαφών με κόμματα πριν την ανακοίνωση του υποψήφιού του θα έχει το κόμμα Αναγέννησης στα κατεχόμενα

Γύρο επαφών με κόμματα πριν την ανακοίνωση του υποψήφιού του θα έχει το κόμμα Αναγέννησης στα κατεχόμενα

Αντιπροσωπεία του κόμματος Αναγέννησης συναντάται αύριο στις 11.00 με αντιπροσωπεία του ΚΕΕ, με το πρώτο (το κόμμα των εποίκων) να ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει έναν τελευταίο γύρο επαφών με τις πολιτικές δυνάμεις στα κατεχόμενα πριν το ίδιο δημοσιοποιήσει τον υποψήφιό του για τις «προεδρικές εκλογές».

Τ/κ ΜΜΕ σημειώνουν ότι η συνάντηση πραγματοποιείται την επαύριο της συνάντησης του προέδρου του ΚΕΕ και «πρωθυπουργού», Ερσίν Τατάρ και του «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της ανεξάρτητης υποψηφιότητας Οζερσάι και αφού ο πρόεδρος του κόμματος Αναγέννησης, Ερχάν Αρικλί έχει ανακοινώσει ότι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα ανακοινώσει κι αυτός την δική του υποψηφιότητα για τις «προεδρικές».
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι πρότασή τους ήταν να υπάρξει ένας κοινός υποψήφιος (της δεξιάς) στις «προεδρικές εκλογές» με την προϋπόθεση ότι αμέσως μετά θα γίνουν πρόωρες «βουλευτικές εκλογές», αλλά αυτή η πρόταση δεν αντικρίστηκε θετικά.
 
Πριν ανακοινώσουν τον δικό τους υποψήφιο, αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος Αναγέννησης, θα προβούν σε έναν τελευταίο γύρο συνομιλιών, ανακοινώνοντας την συνάντηση αύριο με το ΚΕΕ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE