ΠΑΦΟΣ: Πλημμύρισαν τα κρατητήρια στην αστυνομική διεύθυνση βροχοπτώσεις

ΠΑΦΟΣ: Πλημμύρισαν τα κρατητήρια στην αστυνομική διεύθυνση βροχοπτώσεις

Πλημμύρισε η αστυνομική διεύθυνση Πάφου από τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο υπόγειος χώρος του κτιρίου γέμισε νερά με τα κελιά των κρατουμένων. Για τον λόγο αυτό λήφθηκε άμεση απόφαση και όλοι οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πόλη Χρυσοχούς.

Παράλληλα άρχισαν εργασίες στην οροφή του κτιρίου, ώστε να επιδιορθωθεί προσωρινά το πρόβλημα μέχρι να γίνουν τα έργα συντήρησης του κτιρίου που θα επιλύσουν οριστικά το πρόβλημα.  

Το κτίριο ανεγέρθηκε πριν από 12 περίπου χρόνια και κάθε φορά που σημειώνεται έντονη βροχόπτωση, το υπόγειο πλημμυρίζει και οι κρατούμενοι μεταφέρονται σε περιφερειακό αστυνομικό σταθμό.

Σημειώνεται πάντως ότι οι καιρικές συνθήκες στην Πάφο έχουν βελτιωθεί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE