ΠΑΦΟΣ: Πλημμύρισαν τα κρατητήρια στην αστυνομική διεύθυνση βροχοπτώσεις

ΠΑΦΟΣ: Πλημμύρισαν τα κρατητήρια στην αστυνομική διεύθυνση βροχοπτώσεις

Πλημμύρισε η αστυνομική διεύθυνση Πάφου από τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο υπόγειος χώρος του κτιρίου γέμισε νερά με τα κελιά των κρατουμένων. Για τον λόγο αυτό λήφθηκε άμεση απόφαση και όλοι οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πόλη Χρυσοχούς.

Παράλληλα άρχισαν εργασίες στην οροφή του κτιρίου, ώστε να επιδιορθωθεί προσωρινά το πρόβλημα μέχρι να γίνουν τα έργα συντήρησης του κτιρίου που θα επιλύσουν οριστικά το πρόβλημα.  

Το κτίριο ανεγέρθηκε πριν από 12 περίπου χρόνια και κάθε φορά που σημειώνεται έντονη βροχόπτωση, το υπόγειο πλημμυρίζει και οι κρατούμενοι μεταφέρονται σε περιφερειακό αστυνομικό σταθμό.

Σημειώνεται πάντως ότι οι καιρικές συνθήκες στην Πάφο έχουν βελτιωθεί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE