Εκεχειρία στο Ίντλιμπ συμφώνησαν Τουρκία και Ρωσία

Εκεχειρία στο Ίντλιμπ συμφώνησαν Τουρκία και Ρωσία

Εκεχειρία στο Ίντλιμπ της Συρίας η οποία θα εφαρμοστεί από τις 12 Ιανουαρίου συμφώνησαν Τουρκία και Ρωσία σύμφωνα με το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας.

Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΑΜ αναφέρει ότι στο πλαίσιο συμφωνίας με τη Ρωσία από τις 12 Ιανουαρίου 00.01 θα ξεκινήσει κατάπαυση του πυρός στο Ίντλιμπ της Συρίας.

Το τουρκικό ΥΠΕΞ ανάφερε ότι σκοπός είναι να τερματιστούν οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί και να εμποδιστούν απώλειες ζωών καθώς και νέο κύμα μετανάστευσης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.