Τα… άκουσαν από τους Ομονοιάτες πριν καν αρχίσει το ματς

Τα… άκουσαν από τους Ομονοιάτες πριν καν αρχίσει το ματς

Αποδοκιμασίες στους ρεφ από τον κόσμο της Ομόνοιας πριν καν αρχίσει το ματς με Πάφο.

Ο ρεφ Κυριάκος Χριστοδούλου και οι βοηθοί του κατά την διάρκεια της προθέρμανσης τους έγιναν δέκτες αποδοκιμασιών από τον κόσμο των πρασίνων.

Γενικότερα το κλίμα στο κυπριακό ποδόσφαιρο μυρίζει… μπαρούτι μετά τα όσα ακολούθησαν του αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και της ανακοίνωσης της διοίκησης του τριφυλλιού.

Ομόνοια – Πάφος F.C.
Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου
Α’ Βοηθός Διαιτητής:Όμηρος Τζιωρτζής
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γιώργος Σάββα
4ος Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρίστος Νικολαϊδής

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE