Ο πρόεδρος της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης συναντά τον Ιταλό πρωθυπουργό

Ο πρόεδρος της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης συναντά τον Ιταλό πρωθυπουργό

Ο Πρόεδρος της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης, πρόκειται να συναντηθεί το Σάββατο (11/1) απόγευμα στην Ρώμη με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε.
 

Την είδηση επιβεβαίωσε στο ιταλικό πρακτορείο Ansa, ο πρέσβης της κυβέρνησης της Τρίπολης παρά την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη ο Κόντε είχε συναντηθεί στην ιταλική πρωτεύουσα με τον στρατηγό Χαλίφα Χάφταρ, αλλά την τελευταία στιγμή, ο Φαγιέζ Αλ Σάρατζ είχε ακυρώσει το ταξίδι του στην Αιώνια Πόλη.
 
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ιταλός Πρωθυπουργός -σε αναζήτηση λύσης, πάντα, για την λιβυκή κρίση- την Δευτέρα θα μεταβεί πρώτα στην `Αγκυρα για να συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και αμέσως μετά στο Κάιρο, για συνομιλία με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.
 

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE