ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κίνηση-ΜΑΤ από την Ομόνοια κατά της ΚΟΠ – Κερδισμένη έτσι κι αλλιώς!

Κίνηση-ΜΑΤ από την Ομόνοια κατά της ΚΟΠ – Κερδισμένη έτσι κι αλλιώς!

Αναμφίβολα, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να εξυγιανθεί το Κυπριακό ποδόσφαιρο στη χώρα του «κρύψε να περάσουμε», αφού εκτός από το να βρει συμμάχους (και μάλιστα ισχυρούς) η Ομόνοια, θα πρέπει να υπάρχει και Πολιτική βούληση και αμφιβάλλουμε αν θα γίνει ποτέ κάτι τέτοιο στη… Μεγαλόνησο που ζούμε.

Επίσης, δεν είναι τόσο εύκολο κι απλό να παρέμβει και στην Κύπρο η UEFA όπως συνέβη στην Ελλάδα (σσ. η Πολιτική βούληση που αναφέραμε), όμως θα αναμένουμε τις όποιες εξελίξεις χωρίς να προδικάζουμε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση της Ομόνοιας με την ανακοίνωση-καταπέλτης που εξέδωσε, έκανε κίνηση-ματ και στα μάτια του φίλαθλου κόσμου (εκτός από εκείνων που…βολεύονται ή τους αρέσει το τωρινό στάτους κβο) θα είναι κερδισμένη, ακόμα κι αν η «επανάσταση» της δεν έχει θετικά αποτελέσματα. Αρκεί φυσικά νμα μην κάνει… κωλοτούμπα στην πορεία.

Και θα είναι κερδισμένη η Ομόνοια, επειδή αν δεν την ακολουθήσει κανείς στον αγώνα που πάει να ξεκινήσει (είτε από βόλεμα, είτε από φόβο, είτε επειδή θεωρούν πως όλα βαίνουν καλώς και δεν χρειάζεται καμία τομή και αλλαγή, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο), τότε χάνουν το δικαίωμα στο μέλλον να διαμαρτύρονται, να φωνάζουν, αλλά και να βγάζουν «πύρινες» ανακοινώσεις για διαιτητικές «σφαγές», «χειρουργεία» ή ότι άλλο αφορά και σχετίζεται με τη δομή και τη λειτουργία της ΚΟΠ, της Επιτροπής Διαιτησίας και άλλων Σωμάτων. Τόσο απλά τα πράγματα…

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top