Πήρε το… ντέρμπι στη Λεμεσό η Ομόνοια

Πήρε το… ντέρμπι στη Λεμεσό η Ομόνοια

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια ενημερώνει…

«Εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί του Απόλλωνα, πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ο Χάρης Καλλικάς, παρέταξε την ομάδα του με τους Μαντορίνη, Φιλίππου, Μηνά, Βενιζέλου, Κακουλλή, Εσελέρ, Χριστοφόρου, Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου, Ζευκή και Παπαθεοχάρους. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Φωκά, Χρίστου και Σάββα.

Σε ένα σχετικά ισοδύναμο παιχνίδι η ομάδα μας δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο και έφτασε δίκαια στη νίκη. Το σκορ άνοιξε ο Σταύρος Χριστοφόρου, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αλλά ο Ανδρέας Σάββα ήταν αυτός που χάρισε τη σημαντική νίκη στους «πράσινους».

Με τη νίκη αυτή το «τριφύλλι» έφτασε στους 21 βαθμούς, προσπέρασε τον Απόλλωνα στη βαθμολογία και ανέβηκε στην 5η θέση. Το ερχόμενο Σάββατο αρχίζει ο δεύτερος γύρος με την ομάδα μας να φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE