ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Έκλεισαν δρόμοι για λόγους ασφαλείας στην περιοχή Τρόοδους

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Έκλεισαν δρόμοι για λόγους ασφαλείας στην περιοχή Τρόοδους

(14:44)Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας το Σάββατο 11/1 ενημερώνει πως δρόμοι έκλεισαν για λόγους ασφαλείας. Παρατηρείται υπερβολικά αυξημένη κίνηση

 

Λόγω υπερβολικά αυξημένης τροχαίας κίνησης και συνωστισμού που παρατηρείται στην πλατεία Τροόδους, για σκοπούς ασφαλείας, έχουν κλείσει για την τροχαία κίνηση οι Καρβουνά - Τροόδους και Πλατρών - Τροόδους. 

Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών, που βρίσκονται στην περιοχή. Ποτρέπονται οι οδηγοί πριν από κάθε μετακίνησή τους, να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, μέσω των ανακοινώσεων της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE