Θρίλερ με νεκρό ζευγάρι στην Κρήτη – Τους βρήκαν νεκρούς τα εγγόνια τους

Θρίλερ με νεκρό ζευγάρι στην Κρήτη – Τους βρήκαν νεκρούς τα εγγόνια τους

Θρήνος και θλίψη στην Αγία Πελαγία Κρήτης, καθώς το Σάββατο (11/01) δύο υπερήλικες, ζευγάρι, βρέθηκαν νεκροί στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους. Τους βρήκαν νεκρούς τα εγγόνια τους. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας για τον θάνατο του ζευγαριού στο σπίτι που έμενε μια ολόκληρη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους δύο ηλικιωμένους πήγαν να επισκεφθούν τα εγγόνια τους καθώς είχαν μέρες να τους δουν και τους εντόπισαν νεκρούς στην αυλή του οικήματος.

Η αστυνομία φέρεται να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Με βάση τα ευρήματα στον χώρο εκτιμάται ότι η γυναίκα, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ένιωσε αδιαθεσία ενώ ο σύζυγός της – που φαίνεται ότι έκοβε ξύλα στην αυλή – στην προσπάθειά του να την βοηθήσει, ίσως έπεσε και χτύπησε.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση και θα γίνει και νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE