ΔΙΕΘΝΗ

Οι συνομιλίες για το μέλλον του Χάρι και της Μέγκαν βαίνουν καλώς, λέει βασιλική πηγή

Οι συνομιλίες για το μέλλον του Χάρι και της Μέγκαν βαίνουν καλώς, λέει βασιλική πηγή

Οι συζητήσεις σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του Βρετανού πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν βαίνουν καλώς και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός ημερών και όχι εβδομάδων, δήλωσε μια βασιλική πηγή το Σάββατο 11/1.


Το ζευγάρι, που επισήμως έχει τον τίτλο δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, παρέκαμψε την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια την Τετάρτη και ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την πρόθεσή του να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα για να περνά περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική και να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά.

Δεν συμβουλεύτηκανε την γιαγιά του Χάρι, την βασίλισσα Ελισάβετ, ή άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας προτού κάνει την αιφνιδιαστική ανακοίνωση σε μια νέα ιστοσελίδα, την sussexroyal.com.

Αξιωματούχοι πέρασαν όλη την χθεσινή ημέρα πραγματοποιώντας παρασκηνιακές συναντήσεις σχετικά με το νέο καθεστώς του ζευγαριού και τα πράγματα βαίνουν καλώς, σύμφωνα με την βασιλική πηγή που πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι να υπάρξει μια συμφωνία εντός ημερών.

Σύμφωνα με την πηγή, αξιωματούχοι συμβουλεύτηκαν την βρετανική και την καναδική κυβέρνηση για το ζήτημα του μέλλοντος του ζευγαριού. Η Μέγκαν βρίσκεται στον Καναδά με το αγοράκι του ζεύγους, τον κρτσι, και η οικογένεια λέγεται ότι σκοπεύει να εγκατασταθεί εκεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top