Νέα τραγωδία: 11 νεκροί, εκ των οποίων 8 παιδιά, σε ναυάγιο στo Αιγαίο

Νέα τραγωδία: 11 νεκροί, εκ των οποίων 8 παιδιά, σε ναυάγιο στo Αιγαίο

Ανείπωτη τραγωδία με πρόσφυγες ανοιχτά των τουρκικών ακτών. Τουλάχιστον 11 μετανάστες, εκ των οποίων οι οκτώ ήταν παιδιά – πνίγηκαν στη θάλασσα του Αιγαίου, ανάμεσα σε Τουρκία και Χίο, έπειτα από ανατροπή βάρκας, σε κοντινή απόσταση από τις τουρκικές ακτές. Πρόκειται για νέα τραγωδία μετά από αυτή στους Παξούς.

Σύμφωνα με το πρακτορείο «Anadolu», πέραν των 11 νεκρών, ακόμη οκτώ άτομα διασώθηκαν από τις αρχές ασφαλείας της Τουρκίας και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στο Τσεσμέ. Η εθνικότητα των θυμάτων παραμένει αδιευκρίνιστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τη βύθιση σκάφους με μετανάστες νοτιοδυτικά των Παξών, στο Ιόνιο. Συνολικά 12 άτομα πνίγηκαν στα παγωμένα νερά της θάλασσας, ενώ 21 διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας από τους οποίους οι 13 πήραν εξιτήριο, ενώ υπάρχει αγωνία για τους αγνοούμενους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE