Νέα τραγωδία: 11 νεκροί, εκ των οποίων 8 παιδιά, σε ναυάγιο στo Αιγαίο

Νέα τραγωδία: 11 νεκροί, εκ των οποίων 8 παιδιά, σε ναυάγιο στo Αιγαίο

Ανείπωτη τραγωδία με πρόσφυγες ανοιχτά των τουρκικών ακτών. Τουλάχιστον 11 μετανάστες, εκ των οποίων οι οκτώ ήταν παιδιά – πνίγηκαν στη θάλασσα του Αιγαίου, ανάμεσα σε Τουρκία και Χίο, έπειτα από ανατροπή βάρκας, σε κοντινή απόσταση από τις τουρκικές ακτές. Πρόκειται για νέα τραγωδία μετά από αυτή στους Παξούς.

Σύμφωνα με το πρακτορείο «Anadolu», πέραν των 11 νεκρών, ακόμη οκτώ άτομα διασώθηκαν από τις αρχές ασφαλείας της Τουρκίας και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στο Τσεσμέ. Η εθνικότητα των θυμάτων παραμένει αδιευκρίνιστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τη βύθιση σκάφους με μετανάστες νοτιοδυτικά των Παξών, στο Ιόνιο. Συνολικά 12 άτομα πνίγηκαν στα παγωμένα νερά της θάλασσας, ενώ 21 διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας από τους οποίους οι 13 πήραν εξιτήριο, ενώ υπάρχει αγωνία για τους αγνοούμενους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE