Οι «στροφές» του Κύπριου Υπουργού ανήμερα της γιορτής του- Αποθεώθηκε το «μάγκικο» ζεϊμπέκικο- VIDEO

Οι «στροφές» του Κύπριου Υπουργού ανήμερα της γιορτής του- Αποθεώθηκε το «μάγκικο» ζεϊμπέκικο- VIDEO

«Κρυφά ταλέντα» φαίνεται πως έχει ο Υπουργός Μεταφορών, επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος.

Ο 40χρονος πολιτικός ανήμερα της ονομαστικής του εορτής (7 Ιανουαρίου) βγήκε στην πίστα και χόρεψε ένα μάγκικο ζεϊμπέκικο και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενών.

Αν ο κύριος Καρούσος τα καταφέρει εξίσου καλά και στο έργο που έχει να επιτελέσει σε ένα καίριο πόστο της  Κυβέρνησης θα είναι ευχής έργον.

Στο χορό πάντως «το ‘χει» και το απέδειξε.

PARAΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.