Οι «στροφές» του Κύπριου Υπουργού ανήμερα της γιορτής του- Αποθεώθηκε το «μάγκικο» ζεϊμπέκικο- VIDEO

Οι «στροφές» του Κύπριου Υπουργού ανήμερα της γιορτής του- Αποθεώθηκε το «μάγκικο» ζεϊμπέκικο- VIDEO

«Κρυφά ταλέντα» φαίνεται πως έχει ο Υπουργός Μεταφορών, επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος.

Ο 40χρονος πολιτικός ανήμερα της ονομαστικής του εορτής (7 Ιανουαρίου) βγήκε στην πίστα και χόρεψε ένα μάγκικο ζεϊμπέκικο και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενών.

Αν ο κύριος Καρούσος τα καταφέρει εξίσου καλά και στο έργο που έχει να επιτελέσει σε ένα καίριο πόστο της  Κυβέρνησης θα είναι ευχής έργον.

Στο χορό πάντως «το ‘χει» και το απέδειξε.

PARAΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE