Αδίκησε την ΑΕΛ και βγαίνει στη «σύνταξη»

Αδίκησε την ΑΕΛ και βγαίνει στη «σύνταξη»

Xοντρό λάθος έκανε εναντίον της ΑΕΛ, ο βοηθός διαιτητής Χαράλαμπος (Πάμπος) Χαραλάμπους, γεγονός που ουσιαστικά θα φέρει το τέλος εποχής του. 

 

Όπως πληροφορούνται οι συνάδελφοι στο ThemaSports.com, είναι κοντά στο όριο αφυπηρέτησης ο συγκεκριμένος βοηθός, κατά την θητεία του στα διαιτητικά δρώμενα, είχε (γενικά) καλό όνομα.

Ο Πάμπος Χαράλαμπους είναι κάτοικος χωριού της επαρχίας Λεμεσού.... διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.