Αδίκησε την ΑΕΛ και βγαίνει στη «σύνταξη»

Αδίκησε την ΑΕΛ και βγαίνει στη «σύνταξη»

Xοντρό λάθος έκανε εναντίον της ΑΕΛ, ο βοηθός διαιτητής Χαράλαμπος (Πάμπος) Χαραλάμπους, γεγονός που ουσιαστικά θα φέρει το τέλος εποχής του. 

 

Όπως πληροφορούνται οι συνάδελφοι στο ThemaSports.com, είναι κοντά στο όριο αφυπηρέτησης ο συγκεκριμένος βοηθός, κατά την θητεία του στα διαιτητικά δρώμενα, είχε (γενικά) καλό όνομα.

Ο Πάμπος Χαράλαμπους είναι κάτοικος χωριού της επαρχίας Λεμεσού.... διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE