Αδίκησε την ΑΕΛ και βγαίνει στη «σύνταξη»

Αδίκησε την ΑΕΛ και βγαίνει στη «σύνταξη»

Xοντρό λάθος έκανε εναντίον της ΑΕΛ, ο βοηθός διαιτητής Χαράλαμπος (Πάμπος) Χαραλάμπους, γεγονός που ουσιαστικά θα φέρει το τέλος εποχής του. 

 

Όπως πληροφορούνται οι συνάδελφοι στο ThemaSports.com, είναι κοντά στο όριο αφυπηρέτησης ο συγκεκριμένος βοηθός, κατά την θητεία του στα διαιτητικά δρώμενα, είχε (γενικά) καλό όνομα.

Ο Πάμπος Χαράλαμπους είναι κάτοικος χωριού της επαρχίας Λεμεσού.... διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE