Δύομιση ώρες κράτησε η συνάντηση Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας

Δύομιση ώρες κράτησε η συνάντηση Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας

Δυόμιση ώρες κράτησε η συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Φαγιέζ Αλ Σαράι, στο γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη. 

Στο μεταξύ το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η εκεχειρία που επιτεύχθηκε στη Λιβύη και στο Ίντλιμπ στη Συρία ξεχωριστά, από τις 12 Ιανουαρίου στις 00.01 συνεχίζεται και παρακολουθείται στενά. 

Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΑΜ η απόφαση για εκεχειρία λήφθηκε στην Κωνσταντινούπολη κατά τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με τον Ρώσο Πρόεδρο στις 8 Ιανουαρίου και χαρακτηρίζεται σημαντικό βήμα. 

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.