Δύομιση ώρες κράτησε η συνάντηση Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας

Δύομιση ώρες κράτησε η συνάντηση Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας

Δυόμιση ώρες κράτησε η συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Φαγιέζ Αλ Σαράι, στο γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη. 

Στο μεταξύ το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η εκεχειρία που επιτεύχθηκε στη Λιβύη και στο Ίντλιμπ στη Συρία ξεχωριστά, από τις 12 Ιανουαρίου στις 00.01 συνεχίζεται και παρακολουθείται στενά. 

Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΑΜ η απόφαση για εκεχειρία λήφθηκε στην Κωνσταντινούπολη κατά τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με τον Ρώσο Πρόεδρο στις 8 Ιανουαρίου και χαρακτηρίζεται σημαντικό βήμα. 

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE