Δύομιση ώρες κράτησε η συνάντηση Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας

Δύομιση ώρες κράτησε η συνάντηση Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας

Δυόμιση ώρες κράτησε η συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Φαγιέζ Αλ Σαράι, στο γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη. 

Στο μεταξύ το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η εκεχειρία που επιτεύχθηκε στη Λιβύη και στο Ίντλιμπ στη Συρία ξεχωριστά, από τις 12 Ιανουαρίου στις 00.01 συνεχίζεται και παρακολουθείται στενά. 

Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΑΜ η απόφαση για εκεχειρία λήφθηκε στην Κωνσταντινούπολη κατά τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με τον Ρώσο Πρόεδρο στις 8 Ιανουαρίου και χαρακτηρίζεται σημαντικό βήμα. 

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE