Δύομιση ώρες κράτησε η συνάντηση Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας

Δύομιση ώρες κράτησε η συνάντηση Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας

Δυόμιση ώρες κράτησε η συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Φαγιέζ Αλ Σαράι, στο γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη. 

Στο μεταξύ το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η εκεχειρία που επιτεύχθηκε στη Λιβύη και στο Ίντλιμπ στη Συρία ξεχωριστά, από τις 12 Ιανουαρίου στις 00.01 συνεχίζεται και παρακολουθείται στενά. 

Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΑΜ η απόφαση για εκεχειρία λήφθηκε στην Κωνσταντινούπολη κατά τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με τον Ρώσο Πρόεδρο στις 8 Ιανουαρίου και χαρακτηρίζεται σημαντικό βήμα. 

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE