Δύομιση ώρες κράτησε η συνάντηση Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας

Δύομιση ώρες κράτησε η συνάντηση Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας

Δυόμιση ώρες κράτησε η συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον πρωθυπουργό της Λιβυκής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, Φαγιέζ Αλ Σαράι, στο γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη. 

Στο μεταξύ το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η εκεχειρία που επιτεύχθηκε στη Λιβύη και στο Ίντλιμπ στη Συρία ξεχωριστά, από τις 12 Ιανουαρίου στις 00.01 συνεχίζεται και παρακολουθείται στενά. 

Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΑΜ η απόφαση για εκεχειρία λήφθηκε στην Κωνσταντινούπολη κατά τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με τον Ρώσο Πρόεδρο στις 8 Ιανουαρίου και χαρακτηρίζεται σημαντικό βήμα. 

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Αυθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι κρατικές υπηρεσίες για την αναχαίτιση του αφθώδους πυρετού, μετά την έκτακτη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Προτεραιότητα η θωράκιση της επισιτιστικής αλυσίδας και η προστασία των κτηνοτρόφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE