Εκλογές Αγια Νάπα: Έκλεισαν οι κάλπες - Στο 78% η προσέλευση

Εκλογές Αγια Νάπα: Έκλεισαν οι κάλπες - Στο 78% η προσέλευση

Στο 78% ανήλθε η προσέλευση μετά το κλείσιμο των καλπών, στις 18.00, την Κυριακή (12/1) για τις αναπληρωματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Αγίας Ναπας, σύμφωνα με τον έφορο εκλογής Γεώργιο Χρυσαφίνη.

Ο κ. Χρυσαφίνης, αφού ανέφερε πως όλα κύλησαν ομαλά, είπε ότι 2.600 εκλογείς, από τις 3.334 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, ή ποσοστό 78% άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Από αυτούς, οι 360 είναι κοινοτικοί και 2.240 Κύπριοι πολίτες. 
 
Το αποτέλεσμα αναμένεται να ανακοινωθεί γύρω στις 7 το απόγευμα. 
 
Η ανακήρυξη του νέου δημάρχου θα πραγματοποιηθούν στις 8:15 Στο Δημαρχείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE