Εκλογές Αγια Νάπα: Έκλεισαν οι κάλπες - Στο 78% η προσέλευση

Εκλογές Αγια Νάπα: Έκλεισαν οι κάλπες - Στο 78% η προσέλευση

Στο 78% ανήλθε η προσέλευση μετά το κλείσιμο των καλπών, στις 18.00, την Κυριακή (12/1) για τις αναπληρωματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Αγίας Ναπας, σύμφωνα με τον έφορο εκλογής Γεώργιο Χρυσαφίνη.

Ο κ. Χρυσαφίνης, αφού ανέφερε πως όλα κύλησαν ομαλά, είπε ότι 2.600 εκλογείς, από τις 3.334 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, ή ποσοστό 78% άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Από αυτούς, οι 360 είναι κοινοτικοί και 2.240 Κύπριοι πολίτες. 
 
Το αποτέλεσμα αναμένεται να ανακοινωθεί γύρω στις 7 το απόγευμα. 
 
Η ανακήρυξη του νέου δημάρχου θα πραγματοποιηθούν στις 8:15 Στο Δημαρχείο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.