ΣΠΑΝΙΑ τον βλέπουμε έτσι τον Τιμούρ – Είχε… όρεξη στη δημοσιογραφική με ατάκα για Χαμπουλλά- Πουλλαΐδη

ΣΠΑΝΙΑ τον βλέπουμε έτσι τον Τιμούρ – Είχε… όρεξη στη δημοσιογραφική με ατάκα για Χαμπουλλά- Πουλλαΐδη

O Τιμούρ Κετσπάγια στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ και τη νίκη της ομάδας του έιχε… κέφια.

Ο Γεωργιανός τόνισε χαρακτηριστικά πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε γενέθλια ο κύριος Πουλλαΐδης, σήμερα ο πρόεδρος, Ευγένιος Χαμπουλλάς, και νομίζω πήραν τα δώρα τους.

Μετά από αυτή τη δήλωση, όλοι αλλά και ο ίδιος στην αίθουσα γέλασαν κάτι που δεν γίνεται και συχνά, ειδικά από τον προπονητή της «Κυρίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE