ΕΛΛΑΔΑ: «Βουτιά» αυτοκινήτου στη θάλασσα- Υπάρχει νεκρός

ΕΛΛΑΔΑ: «Βουτιά» αυτοκινήτου στη θάλασσα- Υπάρχει νεκρός

Τραγωδία στη Σαλαμίνα όπου ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός στο λιμάνι Βουρκαρίου όταν το αυτοκίνητό του άγνωστο για ποιο λόγο έπεσε στη θάλασσα. 

 

Ο άνδρας σύμφωνα με το STAR εντοπίστηκε από ιδιώτη δύτη και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τη συνδρομή ομάδας της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού Σώματος. 

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  

(φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE