Ακιντζί: Δεν είναι σωστό να συνεχίσουμε τη ζωή εξαρτώμενοι από το νερό από την Τουρκία

Ακιντζί: Δεν είναι σωστό να συνεχίσουμε τη ζωή εξαρτώμενοι από το νερό από την Τουρκία

 

Δεν είναι σωστό πράγμα να συνεχίσουμε τη ζωή εξαρτώμενοι από το νερό από την Τουρκία, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί μετά την επίσκεψη του στο φράγμα στα κατεχόμενα Πάναγρα όπου καταλήγει το νερό που μεταφέρεται από την Τουρκία.
 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί αφού αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του όλου έργου για την παροχή νερού από την Τουρκία, είπε ότι πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε σταγόνα νερού και να αποφεύγεται η ροή του νερού στη θάλασσα.

Είπε ακόμη ότι λόγω του προβλήματος που υπάρχει στον αγωγό από την Τουρκία, σταμάτησε η ροή νερού στο φράγμα για κάποιο χρονικό διάστημα, προσθέτοντας ότι αυτό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE