Ακιντζί: Δεν είναι σωστό να συνεχίσουμε τη ζωή εξαρτώμενοι από το νερό από την Τουρκία

Ακιντζί: Δεν είναι σωστό να συνεχίσουμε τη ζωή εξαρτώμενοι από το νερό από την Τουρκία

 

Δεν είναι σωστό πράγμα να συνεχίσουμε τη ζωή εξαρτώμενοι από το νερό από την Τουρκία, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί μετά την επίσκεψη του στο φράγμα στα κατεχόμενα Πάναγρα όπου καταλήγει το νερό που μεταφέρεται από την Τουρκία.
 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί αφού αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του όλου έργου για την παροχή νερού από την Τουρκία, είπε ότι πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε σταγόνα νερού και να αποφεύγεται η ροή του νερού στη θάλασσα.

Είπε ακόμη ότι λόγω του προβλήματος που υπάρχει στον αγωγό από την Τουρκία, σταμάτησε η ροή νερού στο φράγμα για κάποιο χρονικό διάστημα, προσθέτοντας ότι αυτό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.