Χριστοδουλίδης: Συναντήσεις με Μητσοτάκη, Παυλόπουλο και Δένδια στην Αθήνα

 Χριστοδουλίδης: Συναντήσεις με Μητσοτάκη, Παυλόπουλο και Δένδια στην Αθήνα

Συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στην Ελλάδα, την Δευτέρα (13/1). 

Ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογο του στις 12:00 μμ κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό, καθώς και ζητήματα περιφερειακού ενδιαφέροντος. Επιπλέον, θα υπογραφεί Μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις και Τεχνική Συνεργασία μεταξύ των δύο Υπουργείων Εξωτερικών. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο. 

Στις 15:00 ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκοπή Παυλόπουλο ενώ στις 17:30 θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE