Οδηγοί προσοχή: Κλειστή η έξοδος προς Λάρνακα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Κοφίνου - Λάρνακας

Οδηγοί προσοχή: Κλειστή η έξοδος προς Λάρνακα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Κοφίνου - Λάρνακας

Κλειστή λόγω εργασιών η έξοδος προς Λάρνακα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Κοφίνου - Λάρνακας.Οδικές εργασίες και σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Κοφίνου - Λάρνακας.
 

Εργασίες θα διεξάγονται από σήμερα Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Κοφίνου – Λάρνακας, για συντήρηση του οδοστρώματος. Οι εργασίες θα διεξάγονται στην περιοχή εξόδου της Κοφίνου και σε σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου - Λάρνακας, από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα, κάθε μέρας.
 
Τη Δευτέρα (13/1), πρώτη μέρα των εργασιών, θα είναι κλειστή η έξοδος του αυτοκινητόδρομου από την Λεμεσό προς την Λάρνακα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται προς τον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, από προηγούμενες εξόδους, όπου υπάρχει σχετική οδική σήμανση.
 
Επίσης, λόγω των εργασιών σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου - Λάρνακας, θα κλείνουν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, για απόσταση τριών χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.