Οδηγοί προσοχή: Κλειστή η έξοδος προς Λάρνακα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Κοφίνου - Λάρνακας

Οδηγοί προσοχή: Κλειστή η έξοδος προς Λάρνακα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Κοφίνου - Λάρνακας

Κλειστή λόγω εργασιών η έξοδος προς Λάρνακα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Κοφίνου - Λάρνακας.Οδικές εργασίες και σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Κοφίνου - Λάρνακας.
 

Εργασίες θα διεξάγονται από σήμερα Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Κοφίνου – Λάρνακας, για συντήρηση του οδοστρώματος. Οι εργασίες θα διεξάγονται στην περιοχή εξόδου της Κοφίνου και σε σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου - Λάρνακας, από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα, κάθε μέρας.
 
Τη Δευτέρα (13/1), πρώτη μέρα των εργασιών, θα είναι κλειστή η έξοδος του αυτοκινητόδρομου από την Λεμεσό προς την Λάρνακα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται προς τον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, από προηγούμενες εξόδους, όπου υπάρχει σχετική οδική σήμανση.
 
Επίσης, λόγω των εργασιών σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου - Λάρνακας, θα κλείνουν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, για απόσταση τριών χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE