O KΡΙΣΙΜΟΣ Γενάρης του Κόρε…

O KΡΙΣΙΜΟΣ Γενάρης του Κόρε…

Ότι έδωσε πήρε ο ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό ντέρμπι του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο προπονητής Κόρε Ινγκερμπρίγκτσεν, με την αναφορά του, πως «είμαστε απογοητευμένοι με την απόδοση μας». 

Λίγοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα περίμεναν ότι θα έκανε «θαύματα» ο Νορβηγός τεχνικός, από τα πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο της ομάδας.

Kανένας δεν είχε «τρελαθεί» ούτε μετά τα πολλά τέρματα που σημείωσε η ομάδα, στα παιχνίδια με ΕΝΠ και Ολυμπιακό.

Θέλει τον χρόνο του ο άνθρωπος. Το σίγουρο είναι ότι ο Ιανουάριος είναι πολύ κρίσιμος για τον ίδιο και την ομάδα του.

Ίσως όταν αρχίσει να βάζει τους καινούργιους παίχτες που επέλεξε, να φέρει την αλλαγή εικόνας που προσδοκούν οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

Σε μια από τις τοποθετήσεις του χθες, σημείωσε πως «αυτό που χρειαζόμαστε είναι ηγέτες«. Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν ο «εμβολιασμός» του Γενάρη, θα δώσει άλλη πνοή στους πρωταθλητές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE