Στο Βερολίνο ο Ερντογάν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου για τη Λιβύη

Στο Βερολίνο ο Ερντογάν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου για τη Λιβύη

Για μονοήμερη επίσκεψη μεταβαίνει στο Βερολίνο στις 19 Ιανουαρίου ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με βασικό θέμα στην ατζέντα τη σύνοδο Βερολίνου για τη Λιβύη, σύμφωνα με το κρατικό κανάλι TRT.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ την περασμένη Κυριακή. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος θα συμμετάσχει ο ίδιος στην σύνοδο του Βερολίνου. Πάντως δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος του Βερολίνου, ούτε καν αν θα φιλοξενηθεί στο Βερολίνο ή όχι. Αναμένεται ωστόσο να πραγματοποιηθεί εντός Ιανουαρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.