ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία- Νεκρή στο κρεβάτι της 27χρονη- Άδικα προσπαθούσε να την ξυπνήσει η μητέρα της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία- Νεκρή στο κρεβάτι της 27χρονη- Άδικα προσπαθούσε να την ξυπνήσει η μητέρα  της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια 27χρονης κοπέλας που ξαφνικά έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο  ήταν γύρω στις 07:00 της Δευτέρας 13/1 όταν η μητέρα της 27χρονης είχε πάει στο δωμάτιο της για να την ξυπνήσει.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της, η νεαρή δεν ανταποκρινόταν με αποτέλεσμα να αντιληφθεί ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί.

Κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την άτυχη κοπέλα σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως σημειώνεται, η 27χρονη δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο στομάχι.

Πρόκειται για την Cansu Özkan με τα ακριβή αίτια του θανάτου της να μην διαπιστώνονται ούτε μετά την νεκροτομή επί της σορού της που ολοκληρώθηκε το απόγευμα (Δευτέρα 13/1). Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις ώστε να ρίξουν «φως» στο τι ήταν αυτό που οδήγησε στον ξαφνικό χαμό της νεαρής Cansu.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE