ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία- Νεκρή στο κρεβάτι της 27χρονη- Άδικα προσπαθούσε να την ξυπνήσει η μητέρα της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία- Νεκρή στο κρεβάτι της 27χρονη- Άδικα προσπαθούσε να την ξυπνήσει η μητέρα  της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια 27χρονης κοπέλας που ξαφνικά έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο  ήταν γύρω στις 07:00 της Δευτέρας 13/1 όταν η μητέρα της 27χρονης είχε πάει στο δωμάτιο της για να την ξυπνήσει.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της, η νεαρή δεν ανταποκρινόταν με αποτέλεσμα να αντιληφθεί ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί.

Κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την άτυχη κοπέλα σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως σημειώνεται, η 27χρονη δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο στομάχι.

Πρόκειται για την Cansu Özkan με τα ακριβή αίτια του θανάτου της να μην διαπιστώνονται ούτε μετά την νεκροτομή επί της σορού της που ολοκληρώθηκε το απόγευμα (Δευτέρα 13/1). Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις ώστε να ρίξουν «φως» στο τι ήταν αυτό που οδήγησε στον ξαφνικό χαμό της νεαρής Cansu.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE