ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία- Νεκρή στο κρεβάτι της 27χρονη- Άδικα προσπαθούσε να την ξυπνήσει η μητέρα της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία- Νεκρή στο κρεβάτι της 27χρονη- Άδικα προσπαθούσε να την ξυπνήσει η μητέρα  της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια 27χρονης κοπέλας που ξαφνικά έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο  ήταν γύρω στις 07:00 της Δευτέρας 13/1 όταν η μητέρα της 27χρονης είχε πάει στο δωμάτιο της για να την ξυπνήσει.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της, η νεαρή δεν ανταποκρινόταν με αποτέλεσμα να αντιληφθεί ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί.

Κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την άτυχη κοπέλα σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως σημειώνεται, η 27χρονη δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο στομάχι.

Πρόκειται για την Cansu Özkan με τα ακριβή αίτια του θανάτου της να μην διαπιστώνονται ούτε μετά την νεκροτομή επί της σορού της που ολοκληρώθηκε το απόγευμα (Δευτέρα 13/1). Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις ώστε να ρίξουν «φως» στο τι ήταν αυτό που οδήγησε στον ξαφνικό χαμό της νεαρής Cansu.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE