Στην έκδοση δύο ομολόγων προχωρά η Κύπρος

Στην έκδοση δύο ομολόγων προχωρά η Κύπρος

Η Κύπρος ανέθεσε σε επενδυτικές τράπεζες να προωθήσουν την έκδοση δύο ομολόγων (ΕΜΤΝ), ενός 10ετούς ομολόγου λήξης 2030 (€) και ενός 20ετούς ομολόγου λήξης 2040 (€), αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κυπριακή Δημοκρατία, με βαθμό πιστοληπτικής ικανότητας ΒΒΒ-/σταθερό (Standard & Poor’s), Ba2/positive (Moody’s), BBB-/positive (Fitch) και BBBL/positive (DBRS), ανέθεσε στις επενδυτικές τράπεζες BofA SECURITIES, CITI, GOLDMAN SACHS INTERNATIONAL BANK και HSBC, να προωθήσουν την έκδοση των πιο πάνω ομολόγων της Δημοκρατίας (ΕΜΤΝ).

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE