Στην έκδοση δύο ομολόγων προχωρά η Κύπρος

Στην έκδοση δύο ομολόγων προχωρά η Κύπρος

Η Κύπρος ανέθεσε σε επενδυτικές τράπεζες να προωθήσουν την έκδοση δύο ομολόγων (ΕΜΤΝ), ενός 10ετούς ομολόγου λήξης 2030 (€) και ενός 20ετούς ομολόγου λήξης 2040 (€), αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κυπριακή Δημοκρατία, με βαθμό πιστοληπτικής ικανότητας ΒΒΒ-/σταθερό (Standard & Poor’s), Ba2/positive (Moody’s), BBB-/positive (Fitch) και BBBL/positive (DBRS), ανέθεσε στις επενδυτικές τράπεζες BofA SECURITIES, CITI, GOLDMAN SACHS INTERNATIONAL BANK και HSBC, να προωθήσουν την έκδοση των πιο πάνω ομολόγων της Δημοκρατίας (ΕΜΤΝ).

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE