Στην έκδοση δύο ομολόγων προχωρά η Κύπρος

Στην έκδοση δύο ομολόγων προχωρά η Κύπρος

Η Κύπρος ανέθεσε σε επενδυτικές τράπεζες να προωθήσουν την έκδοση δύο ομολόγων (ΕΜΤΝ), ενός 10ετούς ομολόγου λήξης 2030 (€) και ενός 20ετούς ομολόγου λήξης 2040 (€), αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κυπριακή Δημοκρατία, με βαθμό πιστοληπτικής ικανότητας ΒΒΒ-/σταθερό (Standard & Poor’s), Ba2/positive (Moody’s), BBB-/positive (Fitch) και BBBL/positive (DBRS), ανέθεσε στις επενδυτικές τράπεζες BofA SECURITIES, CITI, GOLDMAN SACHS INTERNATIONAL BANK και HSBC, να προωθήσουν την έκδοση των πιο πάνω ομολόγων της Δημοκρατίας (ΕΜΤΝ).

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE