Στην έκδοση δύο ομολόγων προχωρά η Κύπρος

Στην έκδοση δύο ομολόγων προχωρά η Κύπρος

Η Κύπρος ανέθεσε σε επενδυτικές τράπεζες να προωθήσουν την έκδοση δύο ομολόγων (ΕΜΤΝ), ενός 10ετούς ομολόγου λήξης 2030 (€) και ενός 20ετούς ομολόγου λήξης 2040 (€), αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κυπριακή Δημοκρατία, με βαθμό πιστοληπτικής ικανότητας ΒΒΒ-/σταθερό (Standard & Poor’s), Ba2/positive (Moody’s), BBB-/positive (Fitch) και BBBL/positive (DBRS), ανέθεσε στις επενδυτικές τράπεζες BofA SECURITIES, CITI, GOLDMAN SACHS INTERNATIONAL BANK και HSBC, να προωθήσουν την έκδοση των πιο πάνω ομολόγων της Δημοκρατίας (ΕΜΤΝ).

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE