ΠΑΡΑ-THEMA

ΒΟΥΛΗ: Όταν ζήτησαν ισοθερμικά ρούχα οι ποδοσφαιρίστριες τους είπαν «να αγοράσετε καλσόν από το Jumbo»

ΒΟΥΛΗ: Όταν ζήτησαν ισοθερμικά ρούχα οι ποδοσφαιρίστριες τους είπαν «να αγοράσετε καλσόν από το Jumbo»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνεδρία της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τη Δευτέρα (13/01).

Ως γνωστόν, συζητήθηκε η δυσμενής διάκριση από πλευράς ΚΟΠ σε βάρος των διεθνών ποδοσφαιριστριών, οι οποίες έχουν… ανεπαίσθητη στήριξη από την Ομοσπονδία.

Σε μια στιγμή η ποδοσφαιρίστρια, Λουκρητία Χρυσοστόμου, θέλοντας να δείξει πόσο άσχημη είναι η αντιμετώπιση που έχουν από την ΚΟΠ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όταν παίκτριες ζήτησαν από την Ομοσπονδία ισοθερμικά ρούχα (οι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες έπαιξαν και στην παγωμένη Φινλανδία) τους απάντησαν ως ακολούθως: «Να αγοράσετε καλσόν από το Jumbo».

Σε ένα άλλο σημείο της συζήτησης, η βουλευτής του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, σχολιάζοντας το ιδιαίτερα χαμηλό ποσό που λαμβάνουν οι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες ως οδοιπορικά (25 ευρώ) θυμήθηκε τη γνωστή φράση… «σάντουιτς - κόκα κόλα», που λέγαμε στις γειτονιές παλιά όταν βάζαμε ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Δύσκολα τα δεδομένα για τις διεθνείς και σίγουρα η ΚΟΠ μπορεί να τις στηρίξει πολύ περισσότερο. Τουλάχιστον οι παροχές από την UEFA δεν είναι ανάλογες των ποσών που λαμβάνουν οι ποδοσφαιρίστριές μας. Κι αυτό το τελευταίο μπορεί να αποδειχθεί...

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

 Έντονη κριτική προς την ΚΟΠ από την Βουλή για το θέμα της Εθνικής Γυναικών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top