ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη συμμετοχή στο test event του SKODA Cyprus Gran Fondo

Μεγάλη συμμετοχή στο test event του SKODA Cyprus Gran Fondo

Με τη συμμετοχή περίπου 60 ποδηλατών, διεξήχθη το test event του SKODA Cyprus Gran Fondo 2020. Κύπριοι και ξένοι ποδηλάτες που συμμετείχαν στη γνωριμία των νέων διαδρομών του μεγαλύτερου αγώνα ποδηλασίας δρόμου στην Κύπρο, ποδηλατώντας υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες και απολαμβάνοντας το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρουν οι νέες διαδρομές του αγώνα. 

Το test event διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιανουαρίου, σε μία ηλιόλουστη Πάφο. Οι ποδηλάτες έμειναν κατενθουσιασμένοι, περνώντας από καταπράσινες διαδρομές, από το Φράγμα του Ασπρόκρεμμου και από τον Καταρράκτη της Τρόζενας. Με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως το φετινό SKODA Cyprus Gran Fondo θα είναι ένας από τους πιο όμορφους αγώνες όλων των χρόνων.

Ο φετινός αγώνας θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Μαρτίου 2020 και για ακόμη μία χρονιά, οι θέσεις συμμετοχών αναμένεται να εξαντληθούν από νωρίς. Την πρώτη ημέρα του αγώνα θα γίνει ατομική χρονομέτρηση για την κατηγορία Expert, ενώ η κατηγορία Sportive θα κληθεί να διανύσει 95.5χλμ από την Πάφο μέχρι το Κούριον. Τη δεύτερη ημέρα Expert και Sportive ποδηλάτες θα διανύσουν 96χλμ, ξεκινώντας από το Λιμανάκι της Πάφου, φτάνοντας μέχρι τον Άγιο Νικόλαο και παίρνοντας το δρόμο πίσω για να τερματίσουν στα Κούκλια. Στην τρίτη και τελευταία ημέρα του αγώνα, όλοι οι αθλητές θα διανύσουν 54χλμ, με αφετηρία ξανά το Λιμανάκι της Πάφου και τερματισμό στην Τσάδα.

Οι συμμετέχοντες στο SKODA Cyprus Gran Fondo θα έχουν επίσης το τεράστιο κίνητρο να διεκδικήσουν μία θέση στο UCI Gran Fondo World Championships, δηλαδή τους μεγάλους τελικούς της διοργάνωσης, οι οποίοι θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στο Βανκούβερ του Καναδά, μεταξύ 9 και 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Το SKODA Cyprus Gran Fondo διοργανώνεται από την Activate Cyprus με την υποστήριξη της SKODA Cyprus, μεγάλο χορηγό το Υφυπουργείο Τουρισμού, ενώ τελεί Υπό την Αιγίδα του Δήμου Πάφου. Τον αγώνα στηρίζουν η UNICARS, η Atlantic Insurance, η Sixt Rent Car, η Shimano, η Ballan Sportswear, η RPS Promotions, το τυπογραφείο Kemanes και η ΕΤΑΠ Πάφου.

Οι εγγραφές για το SKODA Cyprus Gran Fondo συνεχίζονται και αφορούν τόσο ερασιτέχνες οσο και ημιεπαγγελματίες ποδηλάτες.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα www.activatecyprus.com και στον επίσημο λογαριασμό www.facebook.com/CyprusGranFondo.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top