Αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή: Τι έγινε λίγες ώρες πριν σκοτωθεί ο Παντελίδης

Αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή: Τι έγινε λίγες ώρες πριν σκοτωθεί ο Παντελίδης

Στο περιοδικό People και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Λεγάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, αποκάλυψε πως ο ίδιος, λίγες ώρες πριν σκοτωθεί ο Παντελής Παντελίδης βρέθηκε έξω από το καμαρίνι του.

«Σε ηλικία 16 ετών εμφανίστηκα για πρώτη φορά στα μπουζούκια μαζί με τον Παντελή Παντελίδη και τον Γιάννη Πλούταρχο», είπε αρχικά ο Στέλιος Λεγάκης.

Δύο χρόνια αργότερα είχε συμφωνήσει να βρίσκεται στο σχήμα που θα συμμετείχαν εκτός από τον Παντελή Παντελίδη, η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μαρτάκης. Ο Στέλιος θυμάται τις στιγμές που έζησε στο νυχτερινό κέντρο όπου επρόκειτο να εμφανιστεί, λίγες ώρες πριν από το μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του γνωστού τραγουδιστή.

«Ήταν Πέμπτη και είχαμε πρόβα τζενεράλε. Κάποια στιγμή πήγαινα μαζί με τον Ρουσσέτο Δημητρόγλου, τον μαέστρο του Παντελή, στο καμαρίνι του γιατί ήθελε να του πει κάτι. Ήθελα να τον χαιρετήσω, αλλά δεν μπήκα μέσα. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα “Άσ’ το, μωρέ, θα τον δω αύριο”. Τελικά δεν πρόλαβα να τον χαιρετήσω.

Την άλλη μέρα το πρωί σηκώθηκα στις 9.00 για να πάω για ποδήλατο στη Γλυφάδα. Εκείνη την ώρα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν σοκαριστικό», είπε ο Στέλιος Λεγάκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE