Υπεύθυνοι και ΜΕΙΣ για την προστασία του «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»…

Υπεύθυνοι και ΜΕΙΣ για την προστασία του «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»…

Δεν το παίζω οικολόγος ούτε και περιβαλλοντιστής. Απλώς ενοχλούμαι τα τελευταία 24ωρα, επειδή υπάρχει άγρια «ρύπανση» στην ατμόσφαιρα των ΜΜΕ που ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου. 

Κάποιοι παράγοντες έχουν ξεφύγει, με αναρτήσεις ή και δηλώσεις που κάνουν σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Το καταλαβαίνω ότι παν’ απ όλα είναι τα κλικς και τα νούμερα, για να είναι ικανοποιημένοι οι εργοδότες μας.

Όμως, όταν κάποιοι παράγοντες… φκάλλουν τζαι το σιηνί τζαι το παλλούτζιη, δεν είναι ανάγκη να αναπαράγουμε/αναδημοσιεύουμε τις θέσεις τους.

Δικαιολογημένα αρκετός κόσμος, τα έχει και με τους λειτουργούς των ΜΜΕ.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE