Συλλήψεις στην Τεχεράνη για την υπόθεση κατάρριψης του Μπόινγκ

Συλλήψεις στην Τεχεράνη για την υπόθεση κατάρριψης του Μπόινγκ

Σε συλλήψεις προέβησαν οι ιρανικές αρχές για την υπόθεση κατάρριψης του Μπόινγκ.

 

Οι ιρανικές αρχές έχουν συλλάβει κάποια πρόσωπα που φέρονται ότι εμπλέκονται στην τραγωδία με το ουκρανικό αεροσκάφος, το οποίο η Τεχεράνη ομολόγησε ότι κατέρριψε με πύραυλο  «από λάθος», δήλωσε την Τρίτη (14/1) ο εκπρόσωπος του δικαστικού σώματος Γκολαμχουσέιν Ισμαϊλι χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Το Σάββατο, ο ιρανικός στρατός παραδέχτηκε ότι κατέρριψε από λάθος ένα ουκρανικό αεροσκάφος, σκοτώνοντας τους 176 επιβαίνοντες σε αυτό. Από το βράδυ της ίδιας ημέρας, διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους καταγγέλλοντας τη στάση της κυβέρνησης που αρχικά είχε αρνηθεί ότι έφερε οποιαδήποτε ευθύνη για τη συντριβή του Μπόινγκ.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE