ΛΕΜΕΣΟΣ: Τι ισχυρίζεται ο πατέρας που καταγγέλθηκε ότι κτύπησε μαθήτρια

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Τι ισχυρίζεται ο πατέρας που καταγγέλθηκε ότι κτύπησε μαθήτρια

12:42 (14/01) - Δεν είαι ξεκαθαρο για την ώρα τι ακριβώς έγινε σε ό,τι αφορά την υπόθεση σε Γυμνάσιο της Λεμεσού.

Θυμίζουμε πως μαθήτρια κατήγγειλε τον πατέρα συμμαθήτριάς της στην Αστυνομία και συγκεκριμένα ότι την κτύπησε.

Πάντως, όταν ο ίδιος ο πατέρας κλήθηκε από τον τοπικό αστυνομικό σταθμό να μιλήσει για το περιστατικό, φέρεται να ανέφερε ότι η κόρη του είχε παρεξήγηση με δυο συμμαθήτριές της και μετέβη στο σχολείο για να τους κάνει επίπληξη, όπερ και εγένετο.

Αν και μεταδόθηκαν πληροφορίες που αναφέρουν ότι σε βάρος του πατέρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, εντούτοις επίσημα η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. "Για την ώρα δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης" μας ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE