Κίρζης στο {TS} για Ζελάγια: «Με τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας…» – Τι έπραξε ο Αργεντινός πριν το τελευταίο «αντίο»

Κίρζης στο {TS} για Ζελάγια: «Με τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας…» – Τι έπραξε ο Αργεντινός πριν το τελευταίο «αντίο»

Αποχαιρέτησε σήμερα (14/01) τους συμπαίκτες του στον Απόλλωνα κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, τον Πρόεδρο Νίκο Κίρζη και τα υπόλοιπα άτομα του Δ.Σ., αλλά και όλους τους εργαζόμενους στο προπονητικό κέντρο της Λεμεσιανής ομάδας στο Κολόσσι ο Εμίλιο Ζελάγια, ο οποίος το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Σαουδική Αραβία, για να ολοκληρώσει και τυπικά το deal με την ομάδα, Damac FC.

«Με τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας, δεν υπήρχε άλλη επιλογή», δήλωσε αρχικά στο ThemaSports ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της χορηγού εταιρείας, Remedica και πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ σωστός μαζί μας ο ποδοσφαιριστής και το θετικό είναι ότι φεύγει σε μια περίοδο που μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε».

Θυμίζουμε ότι αποκτήθηκε για αντί-Ζελάγια, ο Ολλανδός επιθετικός, Τσάρλισον Μπένσιοπ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE