ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Απόλλωνας παρουσίασε στο Κολόσσι το νέο του Χορηγό – Κίρζης για όλα τα… «ΚΑΥΤΑ» θέματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Απόλλωνας παρουσίασε στο Κολόσσι το νέο του Χορηγό – Κίρζης για όλα τα… «ΚΑΥΤΑ» θέματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου Χορηγού, της φαρμακευτικής εταιρείας Remedica, παρέθεσε σήμερα (14/01) το μεσημέρι η διοίκηση του Απόλλωνα, στο προπονητικό κέντρο της Λεμεσιανής ομάδας στο Κολόσσι.

Παρόντες στο πάνελ ήταν ο Πρόεδρος Νίκος Κίρζης, ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, ο Ελλαδίτης άσος, Φώτης Παπουλής, καθώς και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Remedica, Μιχάλης Νεοπτολέμου.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Νίκος Κίρζης: «Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Remedica για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη και ευελπιστώ ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία μας και όταν μπει ο Απόλλωνας στο νέο γήπεδο».

Στη συνέχεια, απάντησε σε ερωτήσεις:

Για τις μεταγραφές: «Ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος, έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι και ήδη οι δύο από αυτούς έχουν ενταχθεί στην ομάδα. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες. Ήρθε και το θέμα με τον Ζελάγια. Θα κάνουμε όσες κινήσεις χρειάζεται για να ενισχύσουμε την ομάδα».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο πρωτάθλημα: «Είναι θετικό για το πρωτάθλημα ότι διεκδικούν το τρόπαιο τόσες ομάδες. Υπάρχει ανταγωνισμός και παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά τους τελευταίους μήνες, μας κάνει να βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια, αλλά βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για την αποχώρηση του Ζελάγια: «Ήταν δύσκολο το σημερινό πρωινό, όταν ήρθε για να με αποχαιρετήσει. Πετάει απόψε για Ντουμπάι. Είναι δύσκολο γιατί είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ακέραιος χαρακτήρας. Ήρθε η πρόταση, το ήθελε ο ίδιος και δεν μπορούσαμε να του στερήσουμε το μέλλον. Αυτό που του είπα, είναι ότι δεν θα μπορούσε να γραφτεί καλύτερο σενάριο. Να κερδίσει η ομάδα, να σκοράρει και να φύγει σαν κύριος».

Για τα θετικά σχόλια του Τιμούρ Κετσπάγια στη χθεσινή εκπομπή του ΡΙΚ: «Είναι καλοδεχούμενα τα σχόλια, ειδικά όταν προέρχονται από αντίπαλους. Έτσι κι αλλιώς, εμείς έχουμε τη δική μας φιλοσοφία εδώ και οκτώ χρόνια. Η απόφαση πάρθηκε, γιατί ήταν όλοι κερδισμένοι στην εξίσωση και έγινε αυτό που ήταν σωστό να γίνει».

Για το τάιμινγκ της μεταγραφής Ζελάγια: «Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αν ερχόταν η πρόταση τον Φεβρουάριο όπως πέρσι με τον Μάγκλιτσα, δεν θα τον παραχωρούσαμε και το ξέρει ο ίδιος».

Για τους τραυματισμούς: «Είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους στον Απόλλωνα και είναι κάτι που το χειρίζεται ο προπονητής. Ταυτόχρονα όμως, όλοι θα πρέπει να δώσουν συγχαρητήρια στην Επιτροπή Προγραμματισμού, διότι κάποιοι λέγατε ότι δεν έγινε καλός προγραμματισμός. Οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι εκεί, αγωνίστηκαν όλοι και έγινε η αντεπίθεση. Μπορεί τελικά ο προγραμματισμός να μην ήταν τόσο άσχημος όσο ορισμένοι λέγατε».

Για τα συμβόλαια που λήγουν: «Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους, αλλά κάθε πράγμα στην ώρα του. Ξέρουμε την ώρα που θα κινηθούμε και το πως θα κάνουμε τις συζητήσεις με τους παίκτες».

Για τη θέση του Απόλλωνα για ξένους διαιτητές: «Ήμασταν οι πρώτοι που βγήκαμε και φωνάξαμε και στείλαμε επιστολές. Τα άλλα σωματεία δεν είχαν την ίδια άποψη με εμάς. Τώρα, κάλλιο αργά παρά ποτέ, βλέπουμε ότι κι άλλες ομάδες έχουν θέμα. Η θέση μας ήταν και είναι ξεκάθαρη. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν Κύπριοι διαιτητές. Πιστεύουμε ότι ο υγιής ανταγωνισμός θα φέρει την βελτίωση. Και με την έλευση ξένων διαιτητών, θα βελτιωθούν και οι Κύπριοι διαιτητές και σε μεγάλο βαθμό θα μειωθεί η προκατάληψη».

Για το VAR: «Το VAR είναι ένα σωστό βήμα. Είναι κάτι το οποίο το Κυπριακό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη και θα είναι ένα ακόμη όπλο για να μειωθούν η προκατάληψη και τα λάθη».

Φώτης Παπουλής: «Είναι μία πολύ μεγάλη εταιρεία και είμαστε χαρούμενοι, γιατί με την προσπάθεια μας, προσελκύουμε τέτοιους συμπαίκτες. Ελπίζω μαζί να πανηγυρίσουμε το καλοκαίρι το πρωτάθλημα».

Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου (Εκτελεστικός Διευθυντής Remedica): «Δεν είχαμε μπει ποτέ σαν χορηγοί σε ομάδα. Η όλη προσέγγιση έγινε σε φιλικό περιβάλλον και εξελίχτηκε και μετουσιώθηκε σε συμφωνία μέχρι το 2021 και ευελπιστούμε σε συνέχεια. Είναι η πρώτη ποδοσφαιρική εταιρεία που μας προσέγγισε ο Απόλλωνας και αποδείχθηκε μία πολύ καλή ιδέα».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν, στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top