Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου- Παίκτης κέρδισε 30.000 ευρώ, χαμός στο πλατό

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου- Παίκτης κέρδισε 30.000 ευρώ, χαμός στο πλατό

Ειναι γεγονός οτι από το 2017 είχε να κερδίσει κάποιος το μεγάλο έπαθλο και φέτος το 2020 , βρέθηκε αυτός που κατάφερε να ρίξει και τους 10 αντιπάλους στο Still Standing

Ο  Σωτήρης Γεωργίου κατάφερε να ρίξει στην καταπακτή και τους δέκα αντιπάλους του και να φύγει από το πλατό με 30.000 ευρώ.

Η Μαρία Μπεκατώρου,δεν μπορεσε να συγκρατηθεί απο την συγκίνηση και ξέσπασε σε κλάματα από τη χαρά της.

Μετά από περίπου 2,5 χρόνια που κάποιος κερδίζει το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Η προηγούμενη ήταν στην πρώτη σεζόν του Still Standing και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2017.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE