Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου- Παίκτης κέρδισε 30.000 ευρώ, χαμός στο πλατό

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου- Παίκτης κέρδισε 30.000 ευρώ, χαμός στο πλατό

DATA[

Ειναι γεγονός οτι από το 2017 είχε να κερδίσει κάποιος το μεγάλο έπαθλο και φέτος το 2020 , βρέθηκε αυτός που κατάφερε να ρίξει και τους 10 αντιπάλους στο Still Standing

Ο  Σωτήρης Γεωργίου κατάφερε να ρίξει στην καταπακτή και τους δέκα αντιπάλους του και να φύγει από το πλατό με 30.000 ευρώ.

Η Μαρία Μπεκατώρου,δεν μπορεσε να συγκρατηθεί απο την συγκίνηση και ξέσπασε σε κλάματα από τη χαρά της.

Μετά από περίπου 2,5 χρόνια που κάποιος κερδίζει το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Η προηγούμενη ήταν στην πρώτη σεζόν του Still Standing και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2017.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Παναπεργία για την ΑΤΑ: «Διεκδικούμε αποκατάσταση και επέκταση για όλους τους εργαζομένους - Είμαστε έτοιμοι»

Βίντεο - Παναπεργία για την ΑΤΑ: «Διεκδικούμε αποκατάσταση και επέκταση για όλους τους εργαζομένους - Είμαστε έτοιμοι»

Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της παναπεργίας που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ). Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους, διεκδικώντας την πλήρη αποκατάσταση του θεσμού.