Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου- Παίκτης κέρδισε 30.000 ευρώ, χαμός στο πλατό

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου- Παίκτης κέρδισε 30.000 ευρώ, χαμός στο πλατό

DATA[

Ειναι γεγονός οτι από το 2017 είχε να κερδίσει κάποιος το μεγάλο έπαθλο και φέτος το 2020 , βρέθηκε αυτός που κατάφερε να ρίξει και τους 10 αντιπάλους στο Still Standing

Ο  Σωτήρης Γεωργίου κατάφερε να ρίξει στην καταπακτή και τους δέκα αντιπάλους του και να φύγει από το πλατό με 30.000 ευρώ.

Η Μαρία Μπεκατώρου,δεν μπορεσε να συγκρατηθεί απο την συγκίνηση και ξέσπασε σε κλάματα από τη χαρά της.

Μετά από περίπου 2,5 χρόνια που κάποιος κερδίζει το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Η προηγούμενη ήταν στην πρώτη σεζόν του Still Standing και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2017.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE