ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βαλβέρδε ήταν το τελευταίο θύμα του Οριγκί – Η «ΚΑΤΑΡΑ» του Βέγλου επιθετικού της Λίβερπουλ

Ο Βαλβέρδε ήταν το τελευταίο θύμα του Οριγκί – Η «ΚΑΤΑΡΑ» του Βέγλου επιθετικού της Λίβερπουλ

Συνολικά 7 προπονητές έχουν χάσει τη δουλειά τους μετά από γκολ του Οριγκί.

Μια ιδιαίτερη παράδοση έχει καταφέρει να χτίσει ο Ντιβόκ Οριγκί καθώς αρκετές ομάδες έδιωξαν τους προπονητές τους μετά από γκολ του διεθνούς Βέλγου ποδοσφαιριστή εναντίον τους.

Τελευταίο του «θύμα» ο Ερνέστο Βαλβέρδε, εναντίον του οποίου είχε σκοράρει σ’ εκείνο το συναρπαστικό μας στο Άνφιλντ πέρυσι το οποίο έληξε 4-0 υπέρ της Λίβερπουλ.

Όλα ξεκίνησαν την περσινή χρονιά όταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε κόντρα στη Νιουκάστλ, με τον Ράφα Μπενίτεθ τελικά να απομακρύνεται από τον πάγκο της ομάδας τον Ιούνιο.

Η λίστα, όμως, δεν μένει εκεί. Στις 27 Φεβρουαρίου του ίδιου έτους ο Οριγκί πέτυχε γκολ εναντίον της Γουότφορντ. 7 μήνες μετά και λίγο μετά την έναρξη της τρέχουσας σεζόν, ο Τσάβι Γκαρσία – με το 5-0 αυτό να τον κυνηγά ακόμη – απολύθηκε.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο ίδιος παίκτης σκόραρε και κόντρα στην Τότεναμ. Η μοίρα του Ποκετίνου ήταν ίδια καθώς κι αυτός από τον Νοέμβριο είναι άνεργος.

Θύματά του ήταν επίσης ο Ουνάι Έμερι της Άρσεναλ και ο Μάρκο Σίλβα της Έβερτον, οι οποίοι απολύθηκαν ένα μήνα και ένα χρόνο μετά αντιστοίχως.

Την επόμενη αγωνιστική της Premier League η Λίβερπουλ αγωνίζεται κόντρα στην Μαν. Γιουνάιτεντ. Μήπως τρίζει, άραγε, η καρέκλα του Σόλσκιερ;

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top